TRESOR LE PALAIS | Cel mai luxos spa din Timișoara
Destinația perfectă pentru momentele de relaxare este Tresor Le Palais *****. Bucură- te de piscină, saună, jacuzzi și camere de relaxare, totul într-o experiență de 5 stele.
relaxare de 5 stele, piscină, saună, spa, hotel, timisoara, tresor, evenimente, nunti, botezuri
188
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-188,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
spa_page_header

Experiența ospitalității este întregită de serviciile oferite în cadrul centrului spa al hotelului unde posibilitățiile de relaxare sunt numeroase.

Destinația perfectă pentru momentele de relaxare este

Tresor Le Palais *****

initial image

Piscină

Rezervă-ți partea de distracție și încarcă-te cu energie. Piscina exterioară, amenajată în cadrul grădinii mediteraneene este ideală pentru zilele călduroase de vară. Ambianța de relaxare și confort fac din acest hotel o locație specială.

initial image

Saună

Sauna este un mod de relaxare, ideal pentru eliminarea toxinelor din organism. Prin utilizarea corespunzătoare, sauna produce o serie de efecte benefice, metabolismul fiind accelerat, circulația sângelui îmbunătățită, iar pielea purificată.

initial image

Camere de relaxare

Bucură-te de un spațiu deosebit, ideal pentru meditație. În aceste camere de relaxare, ai parte de miresme îmbietoare și muzică ambientală.

Oferă-ți șansa unui eveniment de 5 *****!