TRESOR LE PALAIS | Nunți perfecte în cele mai spectaculoase săli de evenimente din Timișoara
Din respect pentru tine am creat cele mai spectaculoase săli de evenimente din Timișoara. Rafinamentul celor două saloane fascinează mereu, fiind alegerea ideală atât pentru organizarea nunților, cât și a botezurilor.
săli de nuntă, săli de botez, săli de evenimente, saloane de nuntă, hotel, timisoara, tresor, evenimente, nunti, botezuri
184
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-184,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Din respect pentru tine am creat cele mai spectaculoase săli de evenimente din Timișoara.

Rafinamentul celor două saloane fascinează mereu, fiind alegerea ideală atât pentru organizarea nunților, cât și a botezurilor.

GrandOpera
initial image

Ideal pentru evenimente cu până la 450 de invitați

Acest salon se remarcă printr-o notă de eleganță aparte. Decorul impresionant în culori pastel creează o atmosferă romantică, ideală pentru găzduirea celor mai importante evenimente din viață: nunți, botezuri și aniversări.

initial image

Spectacol de sunet și lumini

Transformă-ți nunta într-un adevărat spectacol. Dotată cu cel mai performant sistem de sonorizare din lume, L’Acoustics și cu sistemul de lumini RGB care reproduce 16 milioane de culori, evenimentul tău cu siguranță va rămâne întipărit în amintirea fiecărui invitat.

initial image

Visezi la o nuntă în aer liber?

Portretul iubirii perfecte poate prinde contur în natură, în cadrul grădinii mediteraneene. Pavilionul special amenajat pentru oficierea căsătoriilor în aer liber își așteaptă viitorii miri.

Symphonie
initial image

Ideal pentru evenimente cu până la 300 de invitați

Un salon boem, cald și luminos, unde finisajele spectaculoase creează ambianța perfectă pentru organizarea nunților, botezurilor sau a aniversărilor.

Această sală de evenimente se bucură de un decor neoclasic, unde cei peste 800 mp care definesc acest salon prind viață odată cu găzduirea fiecărei noi povești de iubire.

initial image

Spectacol de sunet și lumini

Oferă invitaților o experiență vizuala memorabilă. Dotată cu cel mai performant sistem de sonorizare din lume, L’Acoustics și cu sistemul de lumini RGB care reproduce 16 milioane de culori, evenimentul tău va rămâne mereu o amintire plăcută.