TRESOR LE PALAIS | Săli pentru evenimente business
Complexul Tresor Le Palais dispune de 3 săli de evenimente business, dotate cu tehnologie unică în Timișoara. Descoperă cadrul perfect pentru organizarea celor mai reușite conferințe, congrese și seminarii.
evenimente business, eveniemnte corporate, întâlniri de afaceri în Timisoara, seminarii conferințe și congrese, hotel, timisoara, tresor, evenimente, nunti, botezuri
186
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-186,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Evenimentele corporate sunt importante pentru imaginea unei companii. Tocmai de aceea, suntem onorați să oferim cadrul perfect organizării celor mai reușite conferințe, congrese și seminarii.

Profesionalismul acumulat în cei peste 14 ani de experiență și dotările unice și inovative de care dispunem reprezintă garanția succesului dumneavoastră.

GrandOpera
initial image

Acest salon oferă o nouă dimensiune evenimentelor corporate.

Este cadrul perfect pentru întâlnirile de afaceri care acomodează între 80 și 450 de participanți.

Dotări

Sonorizare L Acoustics

Ecran Led 4.5/2.5

Pupitru pentru speakeri

Microfoane wireless

Symphonie
initial image

Acest salon oferă evenimentelor corporate o ambianță intimă și primitoare

Menit să inspire succesul în afaceri, sala de evenimente reprezintă alegerea ideală pentru întâlnirile business care acomodează între 50 și 300 de participanți.

Dotări

Sonorizare L Acoustics

Ecran Led 4.5/2.5

Pupitru pentru speakeri

Microfoane wireless

Business Lounge

initial image

Acest spațiu versatil oferă distincție în organizarea întâlnirilor de afaceri care acomodează între 10 și 40 de participanți

Salonul beneficiază de ieșire pe terasă, cu priveliște spre grădina mediteraneană care reprezintă un adevărat punct de atracție.

Dotări

LCD full HD

Flipchart