TRESOR LE PALAIS | Restaurant mediteranean cu preparate gourmet
Descoperă diveristatea de gusturi din bucătăria internațională. Restaurantul à la carte, cu specific mediteranean satisface cele mai sofisticate pofte cu o serie de preparate gourmet.
mâncare mediteraneană, preparate culinare gourmet, delicatese culinare, paste, hotel, timisoara, tresor, evenimente, nunti, botezuri
182
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-182,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
restaurant_header2

Restaurantul à la carte, L’ Aventure, cu specific mediteranean satisface cele mai sofisticate pofte cu o serie de preparate gourmet. Alegem cu grijă textura și decorul potrivit, pentru ca oaspeții noștri să aibă parte de un adevărat spectacol culinar.

Experiența culinară L’ Aventure

Descoperă diveristatea de gusturi din bucătăria internațională și ia parte la o călătorie culinară de excepție presărată cu mâncare delicioasă și vinuri de calitate.

Restaurantul este disponibil și pentru organizarea evenimentelor private sau a întâlnirilor de afaceri, capacitatea maxima fiind de 50 de persoane.

Oferă-ți șansa unui eveniment de 5 *****!