TRESOR LE PALAIS | Săli pentru evenimente business
Complexul Tresor Le Palais dispune de 3 săli de evenimente business, dotate cu tehnologie unică în Timișoara. Descoperă cadrul perfect pentru organizarea celor mai reușite conferințe, congrese și seminarii.
evenimente business, eveniemnte corporate, întâlniri de afaceri în Timisoara, seminarii conferințe și congrese, hotel, timisoara, tresor, evenimente, nunti, botezuri
1648
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1648,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

SPA

Jacuzzi

initial image

Deseori ritmul nostru de viață își pune amprenta asupra organismului, dând naștere la oboseală fizică și psihică. Combaterea acestora printr-o ședință de hidromasaj poate fi opțiunea cea mai la îndemână. Prin combinația dintre căldură, masaj și apă, hidroterapia este metoda ideală de a scăpa de stres sau de dureri. Totodată prin hidromasaj, mușchii se tonifiază, iar metabolismul se accelerează ajutând la curele de slăbire.

Sauna uscată cu perete de sare de Himalaya

initial image

Este considerată o excelentă alegere, deoarece peretele de sare emană în atmosferă ioni negativi de calciu, magneziu, seleniu și iod care au rolul de a regenera organismul. Terapia stimulează imunitatea, previne apariţia răcelilor şi a alergiilor de sezon. Totodată este eficientă și pentru a trata afecţiuni ale aparatului respirator.

Saună umedă

initial image

Pentru o curățire profundă a pielii și eliminarea toxinelor din organism, sauna umedă este cea mai bună alegere. Acţiunea simultană a căldurii și a umidității detensionează musculatura și generează o stare de bine. Consituie un mijloc optim de purificare a organismului de substanțele nocive.

Dușuri emoționale

initial image

Apa este izvorul vieții! Aici experiența senzorială primează, revigorarea organismului realizându-se în acorduri reci și calde, la temperaturi si presiuni diferite. Ajută la hidratarea și regenerarea pielii, fiind
recomandate a se folosi după ședințele de saună.

Camera de relaxare

initial image

Când ți-ai dedicat ultima dată câteve momente exclusiv pentru tine?! Te îndemnăm să o faci acum! Un spațiu presărat cu lumini difuze, arome îmbietoare și muzică liniștitoare, te învăluie într-o ambianță propice a dobândi echilibrul și a te încărca cu energie. Este o călătorie pe care o faci cu tine și pentu tine.

Masaj

initial image

Folosit de-a lungul timpului pentru a armoniza trupul și mintea, masajul este considerat o parte integrantă a experienței tale la spa. Numeroasele beneficii ale masajului includ reducerea stresului, îmbunătățirea circulației sangvine și un sentiment general de bunăstare.

Masaj de relaxare – 55 euro
Masaj terapeutic- 55 euro
Masaj Facial (20 min)- 35 euro
Masaj Anticelulitic- 75 euro
Masaj balinez- 65 euro