TRESOR LE PALAIS | BIOLOGIQUE RECHERCHE
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
2180
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2180,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Bun venit în cea mai nouă poveste dedicată frumosului!

Din pasiune pentru excelență și inovație am inaugurat în cadrul centrului SPA o experiență revelatoare de perfecțiune.

Ne-am propus să dedicăm acest sanctuar esteticii, întrucât ne este clar că indiferent de standardele impuse conceptului de frumusețe, femeile și bărbații au acordat întotdeauna o atenție deosebită tenului și elementelor mai puțin armonioase ale acestuia.

Astfel am creat cel mai exclusivit centru de îngrijire personală, având alături unul dintre cele mai prestigioase brand-uri din lume, Biologique Recherche.

Untitled

Fondat acum peste 40 de ani de către un biolog și un fizioterapeut, Biologique Recherche se deosebește prin combinația dintre disciplină și o abordare vizionară a tratamentelor cosmetice.

Biologique Recherche aduce cele mai noi tehnologii clinice îngrijirii cosmetice personalizate, folosind ingrediente și complexe  pure, concentrate  formulate după o metodologie riguroasă ce au adus brandului Biologique Recherche o reputație de necontestat pentru eficacitatea și rezultatele de durată a produselor sale.

Metodologia BIOLOGIQUE RECHERCHE:

ETAPA DE EVALUARE

ETAPA DE INIȚIALIZARE

ETAPA DE TRATAMENT

Stage 1: Assessment Stage

Un expert Biologique Recherche va începe cu un diagnostic detaliat al pielii. Folosind Skin Instant© Lab împreună cu VisioLab© și un chestionar, se definește Skin Instant©- ul fiecăruia. Această evaluare permite esteticianului să recomande un tratament de înfrumusețare personalizat.

POZA EVALUARE

Stage 2: Initialization Stage

Protocolul de tratament începe cu pregătirea epidermei, ce acționează ca un scut protector împotriva factorilor de agresiune externi. Ritualul riguros în această etapă include:

  • Curățare profundă a pielii, incluzând și masaj facial
  • Exfolierea pielii cu loțiunea iconică Lotion P50, urmată de o mască.
POZA INITIALIZARE

Stage 3: Treatment Stage

În această etapă sunt aplicate produse cu concentrația cea mai ridicată de ingrediente active pentru a „recondiționa” epiderma și pentru a- i activa atât proprietățile de regenerare cât și pentru a stimula autoregenerarea:

  • Un cocktail personalizat de Quintessential Serums este aplicat de către expertul Biologique Recherche.
  • Tratamentul și etapa de încheiere ce fixează și optimizează eficiența tratamentului prin folosirea ingredientelor active botanice și marine, creme și seruri de finisare potrivite tenului dumneavoastră și necesităților acestuia.

Aceste ingrediente active funcționează progresiv pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii, fermitatea și redefini conturul natural al feței.

POZA TRATAMENT