TRESOR LE PALAIS | DESCOPERĂ TRATAMENTELE
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
2211
page-template-default,page,page-id-2211,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

 TRATAMENTE

Biologique Recherche dorește să înțeleagă mesajele trimise de pielea ta, pentru a personaliza protocoalele sale de tratament pentru fiecare Skin Instant©-ul tău. Fiecare protocol de îngrijire a pielii este conceput special în funcție de diagnosticul dermatocosmetic personalizat. Toate tratamentele personalizate ale Biologique Recherche – fie pentru față, corp sau scalp – sunt executate cu aceeași rigoare și metodologie.​

Tratament Oxigenant VIP 02

Un tratament regenerant și revitalizant pentru epiderm. Se adresează tuturor tipurilor de Skin Instant®. Pielea feței, gâtului și a decolteului este reechilibrată, netedă și luminoasă.

Tratament Hydreclat

Un tratament hidratant și sublimant pentru ten, ce se  adresează tuturor tipurilor de Skin Instant®. Pielea va deveni luminoasă, cu o textură uniformă și cu pori închiși.

Soin Restructurantet Lissant

Un tratament recondiționant al epidermei cu efect imediat de plumping, pentru toate tipurile de Skin Instant@. Rezultatul este o piele drenată, netedă, catifelată și tonificată.

Tratament MC 110

Un tratament ce estompează ridurile constituite, ridurile fine, acesta este recomandat pentru Skin Instant-ul® lipsit de vitalitate și tonus. Rezultatul este o piele tonificată și redefinită.

Se recomandă 3 sesiuni consecutive săptămânal, urmate de 1 sesiune trimestrial.

Soin Sebo-Reequilibrant

Un tratament ce permite echilibrarea secreției de sebum și de detoxifiere pentru tenul seboreic sau acneic. Rezultatul este o piele purificată, uniformă și cu pori închiși.