TRESOR LE PALAIS | Nunta în aer liber
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
1418
post-template-default,single,single-post,postid-1418,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
foisor Tresor Le Palais

Nunta în aer liber

Zâmbete, romantism și multă iubire. Rochia perfectă, decorul feeric, prietenii și familia alături. O zi cu adevărat specială, cu parfum discret de poveste. Astfel am putea descrie ceremonia de nuntă, acel moment pe care ți-l vei aminti cu drag mereu.

Startul oficial al vieții în doi se dorește a fi marcat într-un mod unic. Așa se face că organizarea cununiei religioase și civile în aer liber a devenit un nou trend în rândul cuplurilor. Nunta în aer liber sparge monotonia unei ceremonii într-un spațiu închis, iar verdele nemărginit al naturii oferă o imagine de paradis. Totodată, nunta în aer liber poate fi considerată o dovadă de curaj și nonconformism. Atenție însa, planificarea ei s-ar putea să creeze situații neplăcute. De aceea, ideea organizării unui astfel de eveniment presupune respectarea unor etape.

Stabiliarea cadrului natural

@Tresor Le Palais *****, 2018

O grădină frumos amenajată ar putea fi o foarte bună opțiune. Ia în calcul și vremea capricioasă, deoarece invitații trebuie să aibă unde să se adăpostească dacă începe ploaia în timpul ceremoniei. De aceea, indicat ar fi să optezi pentru un cadru natural amenajat în apropierea unor săli de evenimente. În acest context, poți cu ușurintă contura planul de rezervă.

Decorul în aer liber

wedding Tresor Le Palais/ nunta in aer liber

@ Tresor Le Palais *****, 2018

nunta in aer liber/tRESOR

@Tresor Le Palais *****, 2018

O nunta sub cerul liber presupune și vânt. Chiar daca vremea este frumoasă, câteva rafale de vânt îți pot strica ziua. Prin urmare, ai grijă la decorațiunile pe care alegi să le folosești. În general, decorațiunile florale sau baloanele sunt cele mai pretențioase. Totuși, dacă optezi pentru una din variante, asigură-te că vor rezista posibilelor capricii meteo.

Ținuta potrivită

bride and groom

bride Tresor

Rochia de mireasă este fără îndoială elementul principal al ceremoniei. Pentru o nuntă în aer liber, însă, o rochie pompoasă de bal nu este tocmai cea mai potrivită alegere. În acest caz, optează pentru o rochie ușoară din pânză sau mătase care să plutească odată cu adierea de vânt. Tot din cauza vântului, voalul ar putea să devină un coșmar pentru tine dar și pentru fotograful tău. De aceea, renunță la voal și optează pentru o coroniță de flori sau un accesoriu vintage. Florile sunt o opțiune foarte populară în acest caz, deoarece complimentează părul strâns în coc, o coafură recomandată de altfel pentru o ceremonie în natură. Dacă însă preferi să îți lași părul liber, angajează un stilist care să îl rearanjeze pe parcursul zilei.

Atmosfera ceremoniei

cvartet/ Tresor Le Palais   cvartet/ Tresor Le Palais

 

 

 

 

 

@Tresor Le Pailais *****, 2018

Cvartetul clasic este nelipsit de la ceremonia de nuntă în aer liber. Acordurile muzicale întregesc atmosfera de basm și adaugă o notă de rafinament și grație. Acesta este feericul cadru natural în care tu îți faci apariția….. Gingașă, ludică și boemă, pregătită să spui cel mai frumos DA. Emoția momentului se risipește încet în vibrațiile instrumentelor muzicale….

Cazarea invitaților

cazare de 5 stele Tresor Le Palais

@ Hotel Tresor Le Palais *****, 2018

Trebuie să știi că o locație extravagantă sau neconvențională presupune și găsirea unor soluții de cazare. Prin urmare, trebuie să te asiguri că invitații tăi au unde să se cazeze.

Pentru o ceremonie în aer liber, simplitatea și decorul oferit de natură sunt elementele care își spun cuvântul. Personalizează-ți evenimentul mult așteptat astfel încât totul să fie conform dorințelor tale, dar și bugetului tău.