TRESOR LE PALAIS | Ghid de nuntă!
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
1396
post-template-default,single,single-post,postid-1396,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
wedding couple/ Tresor Le Palais

Ghid de nuntă!

Zâmbește și fii tu însăți! Lasă inpirația să te călăzească în cea mai importantă zi din viața ta. Petrecerea de nuntă trebuie să fie unică și frumoasă, precum ești tu, precum este povestea ta de dragoste!

Nunta este o sărbătoare a iubirii, este ziua la care ai visat și în care este vorba despre tine și el.
Nu căuta perfecțiunea și acceptă faptul că nu poți mulțumi pe toată lumea. Nu te crampona de orice detaliu și lasă lucrurile să decurgă în mod firesc. Prin urmare, nu uita să îți acorzi câte un răgaz, în care să te relaxezi în compania celor apropiați și în care să te bucuri de propria petrecere de nuntă.

Acesta este începutul magic al vieții în doi…

wedding couple/ Tresor Le Palais

Wedding @ Tresor Le Palais

nunta de 5 stele

Wedding @ Tresor Le Palais, credit photo: Sabina Mladin

Emoțiile și agitația din ziua nunții pot să-ți taie pofta de mâncare, prin urmare hidratează-te corespunzător! De asemenea, cu câteva zile înainte de nuntă încearcă să mănânci mai ușor, pentru a evita senzația de balonare sau chiar de iritare. Este indicat să consumi legume și carne slabă. Spre exemplu, somonul, semințele de chia și nucile sunt bune pentru că scad nivelul de anxietate și previn inflamația. Ceaiul verde este recomandat de asemenea.
Evită dulciurile sau băuturile care conțin mult zahăr, pentru că îți pot crește exagerat nivelul de zahăr din sânge, sporind starea de anxietate sau cauzând schimbări de dispoziție și de energie.
Deși nu este o idee rea să bei puțin vin sau un cocktail, nu exagera și mai ales, nu bea pe stomacul gol!

nunta Tresor

Wedding @ Tresor Le Palais, credit photo: Focus Studio

Pe lângă presiunea obișnuită a pregătirilor, nu mai adăuga stresul unei cure de slăbire, deoarece riști să te simți nervoasă și lipsită de poftă de viață! Modelul rochiei de mireasă trebuie să-l alegi în concordanță cu forma corpului. Dupa cum bine știi, există mai multe tipuri de siluetă: măr, pară, clepsidră. Dacă ești plinuță, îți recomandăm să eviți materialele rigide precum bumbacul sau catifeaua. De asemenea, evită broderiile sau dantela în jurul bustului sau a taliei, deoarece acestea îți pot accentua dimensiunile.

wedding dresses

Ținuta miresei înseamnă mai mult decât rochia pe care o vei purta. Aceasta include accesoriile potrivite, coafura adecvata, machiajul perfect și pantofii ideali.  Alegerea pantofilor poate să fie foarte dificilă, deoarece aceștia trebuie să fie atât comozi, cât și în ton cu rochia aleasă.

wedding shoes/ bride Tresor Le Palaisbride/ Tresor Weddingwedding shoes

Jimmy Choo, Bridal Shoes

Toate miresele sunt frumoase și unice, de aceea trebuie să lăsați grijile deoaparte și să vă bucurați de seara magică a nunții !