TRESOR LE PALAIS | Cum alegi bijuteriile potrivite de mireasă?!
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
1219
post-template-default,single,single-post,postid-1219,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
bijuterii/diamante

Cum alegi bijuteriile potrivite de mireasă?!

Delicate sau masive, cu pietre prețioase sau din simple pietre, bijuteriile rămân cele mai dorite și iubite obiecte de către femei, nu întâmplător sunt denumite prietenele femeilor. Aceste accesorii minunate sunt simbolul creativității umane, menite a sublinia feminitatea și frumusețea. De altfel, bijuiteriile pe care femeile aleg să le poarte sunt și o reflectare a caracterului lor. Folosite din postura de mireasă, acestea trebuie să fie perfect asortate rochiei și coafurii.

bijuterii/diamante

Seturile alcătuite din colier și cercei sunt alegerea cea mai des intâlnită. Cu cât desingn-ul colierului este mai delicat cu atât este scoasă în evidență feminitatea miresei. Totuși pentru a nu crea un aspect încărcat este indicat să optezi pentru bijuterii fine: cercei mici, un colier subțire și un pandantiv urmând desing-ul cerceilor.

set de bijuterii Tresor

În momentul în care îți alegi bijuteriile pentru nuntă ia în considerare și desingul verighetei. Spre exemplu: o verighetă din aur alb se asortează cu un colier și cercei tot din aur alb.

nunta Tresor/ inel/ verigheta

cartier eranings/diamonds/@ Cartier Collection

De evitat!

Bijuteriile încrustate cu pietre multicolore nu sunt recomandate a fi asortate la rochiile de mireasă cu aplicații de cristale, perle sau diverse broderii.

Se recomandă!

Bijuteriile încrustate cu pietre multicolore sunt potrivite mireselor romantice care optează pentru coronițe din flori naturale. În acest caz rochia de mireasă trebuie să fie simplă dintr-un material vaporos, fără aplicații.

lantisor Cartier/ accesorii mireasa Tresor Le Palais

@ Cartier Collection

coronita flori naturale

Coronița

În ziua nunții fiecare mireasă devine o mica prințesă, iar coronița este un accesoriu de nelipsit. De altfel, coronițele sunt bijuterii pe care foarte rar avem ocazia să le purtăm… Acestea dau un plus de eleganță și rafinament, reușind să desăvârșească o apariție de excepție.

În prezent, coronițele pentru mirese pot fi regăsite sub multiple forme, fiind realizate din diverse materiale care să se asorteze atât trăsăturilor miresei, cât și rochiei și volului ales.

Din punct de vedere al formei coronița poate fi:

  • diademă: cuprinde tot capul. Este un accesoriu potrivit rochiilor romantice sau vintage.

diadema diamante/ Tresor Le Palais

Diadema

  • tiara: în formă de semicerc, adesea realizată din metale prețioase, oferă un aer regal miresei, fiind purtată cu sau fără voal, alăturată unui coc sau părului așezat lejer.

cartier tiara/ diamonds/ tresor Tiara, @ Cartier

  • bentiță: în formă de semicerc, simplă sau dublă, din material textil sau metal, este de obicei decorată cu pietre prețioase și oferă un look modern, lejer; se fixează cu agrafe sau pur și simplu se leagă la spate.

bentita de nunta/ mireasa Tresor Le Palais

Bentiță

Oricare ar fi alegerea în materie de bijuterii, acestea influențează evenimentele din viața noastră. Mai exact, fiecare material, din care este confecționată o bijuterie, poartă cu sine o energie. Să fim atente așadar, ce fel de bijuterii alegem să purtăm în cea mai importantă zi din viața noastră!