TRESOR LE PALAIS | Locația potrivită pentru o nuntă cu stil!
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
1203
post-template-default,single,single-post,postid-1203,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
gradina Tresor

Locația potrivită pentru o nuntă cu stil!

Ai decis să te căsătorești? Felicitări! Înseamnă ca a sosit momentul să te ocupi de organizarea petrecerii de nuntă, iar primul lucru pe care trebuie să-l faci este: lista cu invitați. În funcție de numărul participanților la eveniment, de anotimp și de tematică alegi locația potrivită pentru nuntă. În cazul în care constați că o mare parte din invitați sunt din alte orașe sau din alte țări orientează-te către un local situat în apropierea unui hotel sau alege un restaurant din cadrul unui hotel. Desigur, informează-te corespunzător asupra istoricului evenimentelor găzduite de respectiva locație și asupra dotărilor de care dispune. Facilități ca sonorizare, sistem de iluminat și ring de dans sunt factori decisivi pentru a rezerva sala. Prin urmare, cel mai bun sfat pe care ți-l putem oferi este să vizitezi mai multe locații înainte să închei un contract.

sala Opera/Tresor

Sala Le Grand Opera @ Tresor Le Palais

Pentru a veni în ajutorul tău am realizat o listă cu cele mai importante detalii de care trebuie să ții cont atunci când alegi salonul pentru nuntă:

 • Capacitatea locației: oricât de mult ți-ar plăcea un anumit salon, acesta trebuie să fie potrivit numărului de invitați. O sală prea mare face ca evenimentul să pară sărăcăcios, în timp ce o sală prea mică creează disconfort invitaților, fiind înghesuiți.
 • Disponibilitatea în perioada dorită de tine: este recomandat ca rezervarea sălii de nuntă să o faci înainte cu aproximativ 1 an de data marelui eveniment. Cele mai frumoase săli sunt și cele mai căutate.
 • Dotările sălii: pentru a te asigura că veți avea parte de confort maxim pe parcursul petrecerii discută detaliat cu managerul locației despre următoarele aspecte: climatizare, sistemul de iluminat, sonorizare.
 • Ring de dans: nu exită nuntă fără dans. Pentru ca invitații să se simtă bine și să se poată desfășura în voie, spațiul de dans trebuie delimitat și suficient de mare.
 • Bucătărie proprie: este foarte important ca sala să dipsună de bucătărie propie. Astfel, vei avea parte de mâncare proaspătă, servită în timp util și vei fi sigură că toți nuntașii au parte de meniul ales de tine. În locațiile cu mai multe săli, dar cu o singură bucătărie s-a întâmplat să fie inversate meniurile de nuntă.
 • Parcare spațioasă: gândește-te că majoritatea sosește cu mașina, a pune nuntașii în situația de a găsi un loc de parcare pe străzi lăturalnice nu reprezintă cea mai potrivită opțiune.
 • Toaleta la standarde înalte: este un detaliu la care cu siguranță nu te-ai gândit. Totuși dacă petrecerea numără peste 100 de persoane trebuie să iei în considerare și acest aspect. Pe lângă faptul că zona toaletelor trebuie să fie spațioasă, trebuie să există și personal care să asigure curățenia pe tot parcursul nunții.

ring de dans/Tresor Le Palais

Sala Symphonie @Tresor Le Palais

parcare Tresor Le Palais

@Tresor Le Palais, 2018

Facilități pe care ar trebui să le găsești într-o locație de nuntă cu stil

 • Cazarea: aceasta trebuie să fie cât mai aproape de sala de nuntă. Ideal ar fi ca pretrecerea să aibă loc în cadrul unui complex hotelier
 • Piscina: este un detaliu care face diferența la o nuntă cu stil
 • Grădina: pozele vor arăta senzațional într-un cadru natural, frumos amenajat
 • Terasa: un detaliu important, în special pentru fumători
 • Garderoba: a depozita hainele la garderobă și nu pe scaune este un semn de civilizație

piscina Tresor Le Palais@Tresor Le Palais, 2018

gradina Tresor

Grand Jardin @Tresor Le Palais, 2018

camera hotel Tresor Le Palais

Cameră hotel Tresor Le Palais, 2018

Alegerea locației de nuntă în funcție de tema nunții

În ziua de azi, cuplurile care decid să-și unească destinele sunt din ce în ce mai noncoformiste. În fuga după creativitate și originalitate se adoptă o serie de noi concepte :

 • Nunta pe malul mării
 • Nunta la castel
 • Nunta la cort

nuntă pe plajă

Deci, tu unde alegi să-ți organizezi nunta?!