TRESOR LE PALAIS | Povestea rochiei de mireasă după nuntă!
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
1173
post-template-default,single,single-post,postid-1173,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
rochia de mireasa/nunta de 5 stele

Povestea rochiei de mireasă după nuntă!

Rochia de mireasă albă a apărut în urmă cu aproximativ 2000 de ani, când miresele din Egiptul Antic purtau mai multe rânduri de drapaje din materiale simple. Pe atunci, albul era culoarea de sărbătoare în Grecia, mireasa alegând rochia albă la nuntă ca un simbol al bucuriei. La nunțile romane miresele îmbrăcau rochii simple, albe, din materiale subțiri, moi, aducând astfel tribut lui Hymen, zeul fertilității și căsătoriei, despre care se credea că iubește în mod deosebit albul. Ceea ce este special pentru miresele romane și elene este că fețele le erau acoperite cu voaluri colorate ca semn al supunerii și devotamentului față de viitorul soț.

rochia de mireasa/schite

De-a lungul timpului percepția femeii asupra rochiei de mireasă s-a schimbat. Ceea ce a rămas la fel este că atunci când vorbim despre nuntă, o mare atenție se îndreaptă către rochia de mireasă. Petrecem mult timp în căutarea rochiei perfecte, investim emoții și uneori facem chiar și sacrificii: ținem diete, economisim bani, totul pentru a avea cea mai frumoasă rochie de mireasă. Și totuși, acest articol vestimentar care ne însoțește în cea mai importantă zi din viața noastră și care ne ajută să ne simțim minunat….este purtat o singură dată.

rochia de mireasa Marchesa/ Couture/ Tresor Le Palais

 Marchesa, Bridal Couture 2018

Ce putem face cu rochia de mireasă după ce ziua nunții trece?

O păstrezi. Dacă ești o fire romantică și sensibilă, cu siguranță vei lua decizia de a păstra rochia de mireasă, fie că vrei să o ai ca amintire, fie că vrei ca fiica ta să o poarte la propria nuntă.

rochie de mireasa/nunta Tresor Le Palais

Rochia ta, bucuria altei mirese. A-ți vinde rochia poate fi cea mai la îndemână variantă dacă dorești să-ți recuperezi o parte din banii cheltuiți. Pentru această opțiune ai la dispoziție o serie de târguri de nuntă unde apare secțiunea: Căsătorește-ți rochia de mireasă!

rochia de mireasa

O împrumuți. Daca ai o prietenă căreia i-a placut la nebunie modelul pe care tu l-ai ales, poți decide să i-o împrumuți. Totodată, poți face o bucurie unei femei fără posibilități financiare, donându-i rochia de mireasă. În acest caz, rețelele de socializare sunt de mare ajutor.

rochia de mireasa ideala

Transformă-ți rochia! Dă un nou aspect rochiei de mireasă și obține o spectaculoasă rochie de cocktail, iar ca transformarea să fie completă optează pentru vopsirea ei. În cazul în care stilul rochiei iti permite, decupează corsetul și asortează-l fie la o ținută semi-casual, fie la una elegantă.

rochia de mireasa/nunta de 5 stele

Decupaje pentru obiecte hand-made! Lasă frâu liber imaginației și gândește-te câte lucruri ai putea realiza cu ajutorul materialului din care este confecționată rochia ta. Spre exemplu: din dantelă și din voal poți decora diverse cutii sau obiecte, precum vaze sau sticle decorative.

detalii rochie de mireasa

Fă ceea ce simți!

Fie că vei păstra, vinde, împrumuta sau repurta rochia de mireasă, asigură-te ca nu vei regreta. Urmează-ți inima și alege înțelept! Rochia de mireasă este simbolul poveștii tale de iubire.