TRESOR LE PALAIS | Nunta în 2018. Tendințe și sugestii!
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
1149
post-template-default,single,single-post,postid-1149,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
tendintenunti2018/TresorLePalais

Nunta în 2018. Tendințe și sugestii!

Cele mai frumoase povești de iubire se bucură de petreceri de nuntă memorabile. Pentru a veni în întâmpinarea mirilor, an de an, specialiștii din domeniu trasează tendințele în materie cromatică, decor, rochie de mireasă, costum mire, etc.

Cromatica

Conform prestigiosului institut Pantone, culoarea care predomină anul acesta este ultravioletul. Denumită și culoarea regalităţii, aceasta denotă lux şi opulenţă, dar şi spiritualitate, creativitate și originalitate. Violetul, dintre toate culorile din spectru întruchipează cel mai bine aceste caracteristici. De altfel, directorul executiv al celebrului institut Pantone, Lee Eiseman, declară: “Violetul este o culoare complexă. Trăim vremuri complexe, iar vremurile complexe cer culori complexe”. Prin urmare, ritmul alert al vieții noastre se reflectă și în aspectele personale: modul în care ne îmbrăcăm, decorăm evenimentele din viață sau petrecem timpul liber. Toate acestea ne modelează caracterul!

trendul nuntilor

Salonul Symphonie @ Tresor Le Palais

Rochia de mireasă

Orice mireasă își dorește nu doar să strălucească, ci să fie și în tendințe. Anul 2018 este anul în care senzualitatea și curajul ocupă loc de cinste. Designerii de renume recomandă rochii ieşite din tipare, Ellie Saab sau Zuhair Murad, propun rochiile cu capă pentru a crea o alura princiară. Totodată, se poartă trena scurtă, decolteul adânc şi rochiile cu spatele gol. Cei mai curajosi designeri, Oscar de la Renta sau Vera Wang merg pe aplicații cu elemente contrastante de design (detalii negre).

ZuhairMuradweddingTresor

Zuhair Murad @ 2018 Fashion Show

rochie de mireasa/Tresor

Oscar de la Renta @ 2018 

Costumul de mire

Materialele preferate pentru costumul de mire sunt: jacquard, tafta sau catifea, iar culorile în vogă burgundy, albastru și verde brad. Costumele cambrate cu rever napoletan rămân și anul acesta o alegere chic și modernă.

detalii costum mire

Pantofii

Ca regulă, miresele sunt obligate să poarte tocuri pentru ceremonia religioasă, iar mirii pantofi de lac, la smoking. Pentru petrecerea de nuntă se poate schimba înălțămintea cu una comodă și chiar colorată.

pantofi de mireasa/mireasa Tresor Le Palais

nunta/TresprLePalais/pantofi

Tematica de nuntă

În zilele noastre, alegerea tematicii de nuntă este o decizie pe cât de ușoară la prima vedere, pe atât de dificilă. Între diversitatea temelor puse la dispoziția cuplurilor, a alege pe cea potrivită personalității și bugetului alocat, reprezintă o adevărată provocare.

Căsătoria în aer liber este catalogată trendul anului 2018, decorul romantic în natură fiind de neegalat. Pentru a veni așadar în întâmpinarea mirilor, managerii de săli de evenimente investesc continuu pentru a le oferi clienților cele mai moderne și luxoase servicii.

nunta la Tresor/aer liber

@ Tresor Le Palais

Mirii anului 2018 se doresc a fi îndrăzneți și romantici, liberi și nonconformiști. Motiv pentru care, parte din tendințele regăsite în moda pret-a-porter apar și în zona ținutelor de mireasă sau mire. A-ți pune  amprenta personală asupra fiecărui detaliu al nunții este un must have al sezonului 2018.