TRESOR LE PALAIS | Fotografiile…capturi de timp!
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
1122
post-template-default,single,single-post,postid-1122,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
fotografia de nunta

Fotografiile…capturi de timp!

Cu siguranță fiecare dintre noi, ne-am dorit măcar o dată în viață să avem puterea de a opri timpul. Momentele de mare însemnătate, pline de fericire alimentează constant dorința de a transforma un minut într-o oră, o oră într-o zi, o zi într-o săptămână, o săptămână într-o lună, o lună într-un an, iar un an într-o eternitate… Ne dorim timp pentru a aduna cat mai multe clipe minunate petrecute cu familia, cu prietenii, cu oamenii dragi din viața noastră sau… doar cu noi înșine.

Pentru toți timpul reprezintă o resursă limitată, cum să-l folosim corect? Să găsim echilibrul între activitățile profesionale și cele personale, ar fi ideal, dar cu toții știm cât de greu este.

Și totuși cum putem captura timpul?!

opreste timpul

 

Fotografiile. Îngheață timpul în fotografii. Imortalizează cele mai emoționante clipe din viața ta în imagini. Odată cu trecerea anilor te vei hrăni din bucuria regăsită în nemuritoarele amintiri surprinse în cadre fotografice.

sedinte foto/timp/opreste timpul

poze/seflie/sedinta foto

Știați că?!

Nunta este cel mai fotografiat eveniment din viața unui om. Ședințele foto dinaintea, cât și cele din timpul marelui eveniment trebuie realizate cu cea mai mare atenție. Bineînțeles, un factor extrem de important îl ocupă locația. În topul preferințelor se regăsesc locațiile luxoase, completate de minunate cadre naturale.

Tresor Timisoara/trash the dress/fotografie

sedinta foto/Tresh the dress/TimisoaraDe asemenea, cuplurile pun din ce în ce mai mult accent pe realizarea ședinței foto, trash de dress. Conceptul a luat naștere în urmă cu 11 ani, în Las Vegas cu ideea de distrugere a rochiei de mireasă ca simbol al renunțării la viața de celibat. Desigur nu este obligatoriu ca rochia de mireasă să fie distrusă, obligatoriu este ca pozele să fie originale, iar fotograful să aibă inspirație. Starea de spirit în care se săvârșește shooting-ul este caracterizată prin eliberarea tensiunilor acumulate și prin multă distracție.

trush the dress/nunta Tresor Le Palais

Credit photo:imagestudio.com

Top 3 idei pentru realizarea ședinței foto trash the dress:

  1. Natura

– ședințele foto realizate în mijlocul naturii sunt printre cele mai dorite. Culorile diverse și peisajele de excepție (mare sau munte) formează cadrul fotografic ideal. Profitați așadar de farmecul fiecărui anotimp!

  1. Urban

– ședințele foto într-un cadru urban sunt foarte jucăușe! Puteți profita de opțiunile orașului și face fotografii jucăușe(în parc), fotografii elegante (operă, teatru) sau fotografii romantice pe timpul serii când sunt aprinse luminile orașului.

  1.  Sub apă

– ședința foto sub apă este pe cât de greu de realizat, pe atât de spectaculoasă. Apa trebuie să fie ca oglinda, camerele rezistente la apă, iar voi trebuie să știți cum să vă țineți respirația.

Fotografia reprezintă acea parte dintr-o amintire, care-ți spune într-un fel special, că momentele cu adevărat deosebite din viața noastră, nu trebuie uitate niciodată. Ele ne ajută să deschidem larg inima și ochii pentru a cuprinde eternitatea timpului.

fotografia de nunta/ mireasa Tresor