TRESOR LE PALAIS | Despre ea. Mireasa
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
1097
post-template-default,single,single-post,postid-1097,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
mireasa Tresor/nunta de 5 stele

Despre ea. Mireasa

Miresele sunt un simbol al frumuseții atemporale și al feminității. Mereu fascinante, acestea reflectă cel mai nobil sentiment….cel de iubire. Prin urmare, cum am putea defini portretul miresei altfel decât perfect?! Universul nunții începe cu ea și se desăvârșește prin ea, o poezie de ființă, menită să-și strige iubirea și bucuria în toată splendoarea ei.

mireasa/frumusete atemporatala/Tresor Le Palais

Fiecare femeie are o percepție personală asupra ideii de mireasă și se identifică cu aceasta în mod diferit, însă pentru toate nunta reprezintă momentul culminant al unei mari iubiri, iar emoțiile se răsfrâng în fiecare gest. Aceasta este clipa în care trebuie să strălucim, căci toate ne dorim mai mult ca oricând să fim frumoase, stilate și grațioase.

Pentru a fi o apariție memorabilă ține cont de următoarele aspecte:

Silueta

De cele mai multe ori lipsa de timp reprezintă cea mai mare piedică pentru a avea silueta mult dorită. Între planificarea nunții și job, orele la sala de sport rămân la stadiul de dorință. Chiar și așa sunt câteva lucruri de care te poți folosi pentru a arata perfect în rochia de mireasă.

Dansează, dansează mult! Cu siguranță, tu și viitorul soț vă doriți un moment special în deschiderea petrecerii de nuntă. Prin urmare, lecțiile de dans sunt binevenite: te vor ajuta să-ți creezi un număr de excepție și totodată vei obține silueta visată, deoarece în 60 minute de dans se ard 250 de calorii. Cha cha sau swing sunt dansurile cele mai indicate într-o astfel de situație.

Mergi pe jos! De multe ori aglomerația din trafic ne dă mari bătăi de cap, iar lipsa locurile de parcare reprezintă un adevărat factor de stres. Între drumurile pe care ești nevoită să le faci la probele pentru rochia de mireasă, pentru alegerea tortului sau a invitațiilor, alege mersul pe jos. Nu doar că îți face piciorul frumos, ci te ajută să slăbești. 10 minute de mers pe jos te vor ajuta să arzi 60 de calorii. Data viitoare cand urci la volan și dorești să parchezi cât mai aproape de locația vizată, gândește-te de două ori.

pregatiri nunta/ plimbare/ mireasa

Tenul

Pregătirea tenului pentru ziua nunții este indicat să înceapă cu 6 luni înainte de marele eveniment. Tratamentele faciale non-invazive de curățare și hidratare vor elimina atât punctele negre, cât și pe cele de grăsime. Atenție însa, nu este indicată eliminarea comedoanelor cu mai puţin de o săpămână înainte de nuntă, întrucât pielea se poate inflama.

Hidratează-te corespunzător. Consumă apă, fresh-uri și cât mai multe fructe. Acestea vor da luminozitate tenului tău.

Odihnește-te! Respectă cele 8 ore de somn, deoarece scopul somnului este de a regenera celulele. Reține, un ten cu aspect tern se datorează lipsei de odihnă.

tenul fetei/tratatemente faciale

Machiajul

Este esențial să faci o probă a machiajului înainte de nuntă, doar astfel poți să te asiguri că ești pe aceeași lungime de undă cu make-up artistul. În plus, probele de machiaj te vor ajuta să descoperi ce culori te avantajează. Nu uita, machiajul trebuie să dureze o zi și o noapte și să arate la fel de seară până dimineață, deci o mare importanță o au produsele profesionale ce garantează rezistența, pentru că, dragi miresici, asteptati-vă să fiți asaltate cu pupici întreaga zi.

machiaj de mireasa/pregatiri de nunta/ mireasa Tresor

Coafura

Și în acest caz este recomandat să faci câteva probe. Există o varietate de coafuri de mireasă pentru toate gusturile și toate lungimile de păr. Pentru alegerea corectă a coafurii trebuie să respecți întreg contextul nunții: de la locație, la rochie și machiaj, toate trebuie să se regăsească în strânsă armonie. Spre exemplu, dacă rochia și locația sunt foarte elegante, optează pentru o coafura sofisticată.

locatie premium/nunta Tresor

În ziua nunții, amintește-ți dragă mireasă că ești un etalon al frumuseții. Privirea plină de iubire a mirelui îți va confirma asta. Uită-te în ochii lui!