TRESOR LE PALAIS | Pregătirile de nuntă. Stres sau relaxare?!
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
1075
post-template-default,single,single-post,postid-1075,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
mireasa de 5 stele/nunta la Tresor

Pregătirile de nuntă. Stres sau relaxare?!

Sezonul nunților a început, iar pregătirile pentru ziua cea mare au intrat pe ultima sută de metri. Este multă agitație în jurul tău și primești de peste tot sfaturi despre cum ar trebui să arate și să se desfășoare ziua nunții tale. Te simți copleșită de atenția primită din partea apropiaților, dornici să-ți împărtășească viziunea lor asupra întregului moment.

Păstrează-ți calmul și concentrează-te asupra dorințelor tale. Stabilește-ți logic lista de priorități, apoi discută deschis cu familia și prietenii. Astfel vor înțelege care sunt așteptările tale și cu siguranță vor încerca să te ajute să le duci la bun sfârșit.

pregatiri de nunta/ 5 stele /Tresor Le Palais

Este importantă perspectiva pe care o dai ideilor, în special atunci când vine vorba de evenimente unice în viață. Fii creativă și scoate în evidență propria personalitate.

 

Îți prezentăm mai jos cei 6 pași pe care trebuie să-i parcurgi pentru o organizare desăvârșită a nunții:

 

1.Tema nunții

-aceasta trebuie să-ți evidențieze pasiunile, este oglinda dorințelor tale. Inspiră-te din filmul sau cartea preferată, dar cel mai important … inspiră-te din propria poveste de iubire

poveste de iubire/nunta/pregatiri

2.Salonul de nuntă

-una dintre primele alegeri pe care trebuie să le faci atunci când începi procesul de organizare al nunții este salonul de evenimente în care se va sărbători această zi importantă. Desigur, aspectul estetic reprezintă un criteriu de evaluare decisiv.

salon de nunta de 5 stele/ Tresor Le Palais

3.Invitațiile

-alege o invitație de nuntă care să reflecte tema alaeasă. Optează pentru un design personalizat care să cuprindă detalii legate de decorul nunții.

invitatii de nunta/eleganta/rafinament

4.Florile

–  ține cont de anotimp, alege flori de sezon

– ia în considerare cromatica salonului în care se va desfășura nunta și astfel optează pentru nuanța potrivită a florilor

– aranjamentele centrale pentru mese nu trebuie făcute neapărat din flori, dacă preferi totuși această variantă și vrei să economisești bani, optează pentru iederă. Este ieftină și de efect.

-buchetul de mireasă este un accesoriu menit să te simbolizeze. Acesta trebuie să se potrivească atât cu decorul, cu rochia de mireasă cât și cu înălțimea ta. Spre exemplu, buchetul de mireasă rotund este cea mai populară alegere.

buchet de mireasa/nunta de 5 stele

5.Momente artistice

-alege cele mai bune momente artistice pentru nuntă. Dă o nota de individualitate pertrecerii si impresionează-ți invitații cu un dans modern, popular sau latino, un interpret solo (saxofon, vioară, flaut), comediant sau chiar un magician….

wedding show/ dance/nunta

6.Foto-video

-amintirile de nuntă se numără printre cele mai prețioase din viață. Alege cu grijă echipa care se va ocupa de fotografiile si filmarea de nuntă. Peste ani și ani acestea te vor umple de emoție și bucurie.

nunta/ iubire/ indragostiti

 

Nunta este o experiență unică și specială. Relaxează-te și bucură-te de aceste clipe!!!