TRESOR LE PALAIS | De ce să alegi Tresor Le Palais ***** în cea mai importantă zi din viața ta?!
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
883
post-template-default,single,single-post,postid-883,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
ansamblul de 5 stele din Timisoara

De ce să alegi Tresor Le Palais ***** în cea mai importantă zi din viața ta?!

Viața este suma alegerilor făcute până în prezent. Posibilitatea de a alege poate fi considerat cel mai de preț dar al nostru. Asta deoarece, fiecare alegere, importantă sau nu, uşoară sau dificilă, luată în mod individual sau co­lectiv, ne modifică cursul vieţii. Calitatea alegerilor noastre va hotărî, dacă vom trăi o viaţă fabuloasă.

Ziua nunții este unul dintre cele mai importante momente, în care trebuie să fim pregătiți să ne urmăm visul. Visul de a petrece restul zilelor alături de alesul/aleasa noastră prin organizarea unui eveniment fastuos și original.

 

salon de evenimente de 5 stele/Le Grand Opera

 

Astfel a luat naștere conceptul Tresor Le Palais *****! Din dorința de a transforma în realitate visul feeric al tuturor îndrăgostiților printr-o locație unică în vestul țării, unde fiecare mireasă devine prințesă, iar fiecare mire, prinț.

Situați la granița dintre fantastic și real, cei 10.000 de mp care găzduiesc complexul de 5 stele redau un spațiu versatil, adaptat celor mai exigente cerințe. Aici se regăsesc în armonie deplină minunata grădină mediteraneană presărată cu alei strabătute de emoții și romantism, foișorul pentru oficierea căsătoriilor în aer liber și piscina exterioară.

 

oficierea casatoriilor in aer liber/complex de 5 stele

 

Prin urmare, nunțile de poveste nu sunt întâlnite doar în basme, ci uneori….și în realitate. O dovedesc cele două săli de evenimente, Symphonie și Le Grand Opera. Designul realizat din finisaje de excepție și iluminatul arhitectural conferă o adevărată narațiune vizuală.

Decorul este întregit de o echipă profesionistă care asigură mereu servicii impecabile.

 

salon evenimente de 5 stele

salon de evenimente Opera/ 5 stele in Timisoara

 

Pentru a contura și mai mult visul din ziua nunții, apartamentul nupțial este cadoul nostru pentru voi! Confortul și rafinamentul oferit de spațiile de cazare din cadrul hotelului te vor impresiona.

 

cazare de 5 stele in Timisoara

 

Mai mult decât nunți perfecte, aici ai parte de experiențe memorabile. Urmează-ți visul, Tresor Le Palais ***** este aici!