TRESOR LE PALAIS | Cum să transformi dansul mirilor într-un moment memorabil?!
TRESOR LE PALAIS, HOTEL DE 5 STELE IN TIMISOARA, SALI DE EVENIMENTE IN TIMISOARA
906
post-template-default,single,single-post,postid-906,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
sala de eveniemnte Timisoara

Cum să transformi dansul mirilor într-un moment memorabil?!

Dansul mirilor reprezintă o poveste de iubire transpusă coregrafic pe ringul de dans, iar tradiția acestuia se leagă de istoria balurilor. Prin urmare, deschiderea petrecerii de nuntă cu acest prim dans este un obicei internațional pe care toți mirii îl îndrăgesc și îl respectă. Motiv pentru care, cuplurile apelează la ajutorul coregrafilor.

 

 

Totodată dansul mirilor simbolizează cea mai frumoasă declarație de iubire, unde un rol important îl ocupă alegerea piesei muzicale, care deseori ascunde o poveste doar de miri știută. Astfel, elementele coregrafice pline de farmec și romantism susținute de emoția și bucuria momentului fascinează invitații mereu…

Pentru a creiona și mai mult tabloul acestui prim dans, rochia de mireasă este foarte importantă. Aceasta trebuie să se potrivească genului muzical interpretat, cât și stilului nunții. De asemenea, rochia trebuie să ofere lejeritate în executarea pașilor de dans, cu atât mai mult cu cât dansul mirilor reprezintă ocazia perfectă de a prezenta rochia în toată splendoarea ei.

 

rochii de mireasa/nunta de 5 stele

 

Spre exemplu, valsul vienez este de departe unul dintre cele mai romantice dansuri, cu o coregrafie relativ simplă care scoate în evidență armonia dintre parteneri.

 

dansul mirilor/sala de nunta

 

Toate aceste premize trebuie completate de un salon de evenimente pe măsură. Un ring de dans profesional și un sistem de iluminat corespunzător vor accentua frumusețea momentului și-l vor transforma într-un veritabil spectacol.

 

ring de dans profesional/dansul mirilor/ Tresor Le Palais

 

De la primul sărut, la momentul când spuneți ”Da!”, la primul dans ca soț și soție, toate aceste aspecte sunt irepetabile emoțional. Bucurați-vă de ele!