TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.tresorlepalais.ro („tresorlepalais.ro”) este administrat și menținut de DANGERS SRL („DANGERS”), cu sediul în Radu Tudoran, nr. 18, Timișoara, Timiș, România, având Numărul de ordine în registrul comerțului J35/302/1998, Cod Unic de Înregistrare RO 7096267 (denumită în continuare „Noi” sau „noi”). Accesul și utilizarea tresorlepalais.ro se bazează pe presupunerea că acești Termeni și Condiții au fost citiți, înțeleși și acceptați de tine cu toate efectele și consecințele ce decurg din acestea.

 

Cererea de informații suplimentare se poate face prin intermediul formularului de Contact sau prin email la adresa: office@tresorlepalais.ro. Pentru alte informații, vizitează și secțiunile: Date cu caracter personal și Cookies. Amintește-ți că ne poți contacta întotdeauna prin email la office@tresorlepalais.ro.

 

DANGERS își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă și poate să modifice sau să actualizeze total sau în parte, acești Termeni și Condiții.

 

Orice modificare sau actualizare ai acestori Termeni și Condiții vor deveni obligatorii de îndată ce acestea sunt publicate pe site-ul web în această secțiune. Prin urmare, ar trebui să accesezi periodic această secțiune pe site-ul web, în scopul de a verifica publicarea celor mai recenți și actualizați Termeni și Condiții.

 

Dacă nu ești de acord cu toate sau o parte dintre acești Termeni și Condiții, te rugăm să nu folosești site-ul nostru web.

 

Acești Termeni și Condiții sunt reglementați de legea română. Orice altă problemă cauzată de informațiile, produsele și/sau serviciile prezentate pe tresorlepalais.ro și care nu este deja tratată de niciun articol în prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile calendaristice de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor române de judecată, DANGERS alegând competența instanțelor din Timișoara.

 

Termeni și Condiții de Utilizare

 

Accesul și utilizarea tresorlepalais.ro, inclusiv afișarea paginilor web, comunicarea cu DANGERS, sunt efectuate de către utilizatorii noștri în scopuri personale, de afaceri sau alte activități profesionale. Amintește-ți că vei fi răspunzător pentru utilizarea de către tine a tresorlepalais.ro și a conținutului său. DANGERS nu va fi considerată răspunzătoare pentru orice utilizare a site-ului și a conținutului său făcută de către utilizatorii săi, care nu este conformă cu legile și reglementările în vigoare.

În special, vei fi răspunzător pentru comunicarea de date sau informații care sunt incorecte, false sau cu privire la terți (în cazul în care aceștia nu și-au dat acordul lor), precum și pentru orice utilizare necorespunzătoare a acestor date sau informații.

 

  1. Politica privitoare la Datele cu Caracter Personal

 

Îți recomandăm să citești politica privitoare la Datele cu Caracter Personal care se aplică utilizatorilor care accesează tresorlepalais.ro și folosesc serviciile noastre. Politica privitoare la Datele cu Caracter Personal te va ajuta să înțelegi cum și în ce scopuri tresorlepalais.ro colectează și utilizează datele tale cu caracter personal.

 

  1. Proprietatea Intelectuală

 

DANGERS garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal sau de afaceri, pe site-ul tresorlepalais.ro și nu le conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a copia, sau orice altă acțiune, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DANGERS fără acordul prealabil și în scris al acesteia.

 

Tot ceea ce conține acest site, cum ar fi lucrări, imagini, fotografii, texte, muzica, sunete, clipuri video, documente, desene, figuri, logo-uri, meniuri, pagini web, grafica, culori, scheme, instrumente, fonturi, desene, diagrame, machete, metode, procese, funcții și software-ul (colectiv denumit „Conținut”), este proprietatea DANGERS sau al partenerilorilor ei și este aparată de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială, la nivel național și internațional. Folosirea fără acordul scris al DANGERS a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

DANGERS și/sau partenerii ei au dreptul exclusiv de a autoriza sau de a interzice la discreția acestora orice reproducere, publicare, distribuire, afișare, modificare, creare de lucrări derivate din, sau exploatare în orice fel de, în tot sau în parte, a Conținutului. DANGERS și/sau partenerii ei au dreptul, în orice moment, să revendice paternitatea pentru orice conținut publicat pe acest site și de a se opune la orice utilizare, denaturare sau alte modificări de conținut.

 

  1. Link-uri către alte site-uri web

 

tresorlepalais.ro conține link-uri către alte site-uri web care pot să nu aibă nicio legătură cu tresorlepalais.ro sau cu DANGERS. DANGERS nu controlează sau monitorizează aceste site-uri sau conținutul lor web. DANGERS nu va fi trasă la răspundere pentru conținutul acestor site-uri web și pentru normele adoptate de acestea în ceea ce privește confidențialitatea și prelucrarea datelor cu caracter personal în timp ce vizitezi aceste site-uri web. Te rugăm, să acorzi o atenție deosebită atunci când te conectezi la aceste site-uri web prin intermediul link-urilor oferite pe tresorlepalais.ro și citește cu atenție termenii și condițiile lor de utilizare, precum și politica de confidențialitate.

 

Politica privitoare la datele cu caracter personal a tresorlepalais.ro nu se aplică pentru site-uri web ale unor terțe părți. tresorlepalais.ro oferă link-uri către alte site-uri, exclusiv pentru a ajuta utilizatorii în căutările lor, în activitățile de navigare pe net și pentru a permite link-uri către alte site-uri de pe Internet. Când APARIUM furnizează link-uri către alte site-uri web, DANGERS nu impune folosirea acestor site-uri web și nu oferă nicio garanție în ceea ce privește conținutul lor web sau a serviciilor și produselor furnizate și vândute de către aceste site-uri web către utilizatorii de internet.

 

  1. Link-uri către tresorlepalais.ro

 

Te rugăm, să contactezi DANGERS la următoarea adresă de email: office@tresorlepalais.ro dacă ești interesat de a conecta pagina de start a tresorlepalais.ro cu alte pagini web accesibile publicului. Ești rugat să contactezi DANGERS pentru a solicita acordul nostru pentru conectarea către tresorlepalais.ro. DANGERS acordă link-uri către tresorlepalais.ro în mod gratuit și pe o bază neexclusivă. DANGERS are dreptul de a se opune la conexiunile către site-ul său, în cazul în care solicitantul care intenționează să activeze link-uri pentru tresorlepalais.ro are adoptate în trecut practici de afaceri sau comerciale neloiale și care nu sunt în general adoptate sau acceptate de către operatorii de pe piață, sau a făcut activități neloiale de concurență vizavi de DANGERS sau furnizori ai acestuia din urmă, sau în cazul în care DANGERS se teme că astfel de practici sau astfel de activități ar putea fi adoptate de către solicitant în viitor. În orice caz, este interzisă postarea link-urilor profunde (cum ar fi cadre profunde) pentru tresorlepalais.ro sau a utilizării neautorizate de meta-tag-uri, fără consimțământul prealabil în scris al DANGERS.

 

  1. Exonerare de răspundere

 

DANGERS nu garantează că conținutul site-ului este adecvat sau legal în alte țări decât România. Cu toate acestea, în cazul în care un astfel de conținut este considerat a fi ilegal sau chiar este ilegal în unele dintre aceste țări, te rugăm să nu accesezi acest site. În cazul în care alegi totuși să accesezi site-ul, te informăm prin prezenta că utilizarea serviciilor oferite de tresorlepalais.ro va fi responsabilitatea ta exclusivă și personală. DANGERS a adoptat, de asemenea, măsuri pentru a se asigura că tresorlepalais.ro are un conținul corect și care nu conține nicio informație perimată. Cu toate acestea, DANGERS nu poate fi trasă la răspundere pentru corectitudinea și caracterul complet al conținutului, cu excepția răspunderii civile delictuale și de neglijență gravă prevăzută astfel prin lege.

 

tresorlepalais.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea DANGERS nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe tresorlepalais.ro indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, actualizări sau pentru erorile datorate anumitor programe de navigare (browsere) folosite pentru vizitarea tresorlepalais.ro.

 

Mai mult decât atât, DANGERS nu poate garanta că site-ul va funcționa continuu, fără întreruperi și erori din cauza conexiunii la Internet. În cazul în care există probleme în utilizarea site-ul nostru te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de Contact sau scrie-ne la adresa de email: office@tresorlepalais.ro. Un reprezentant DANGERS va fi la dispoziția ta pentru a te ajuta, pe cât posibil, să restabilești accesul la site-ul web. În același timp, te rugăm să contactezi furnizorul tău de servicii de Internet și să verifici că fiecare dispozitiv de conectare la Internet și acces la conținutul web este activat corect, inclusiv browser-ul de Internet. Datorită actualizării dinamice a conținutului pe tresorlepalais.ro, DANGERS își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului tresorlepalais.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

 

DANGERS a adoptat măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea serviciilor pe tresorlepalais.ro, de integritate a datelor și de comunicații electronice, în scopul de a preveni utilizarea neautorizată sau accesul la date, precum și pentru a preveni riscurile de diseminare, distrugere și pierderi de date și informații confidențiale.

 

  1. Comentariile utilizatorilor

 

6.1. Utilizatorii care utilizează tresorlepalais.ro pot face comentarii la adresa acestuia, comentariile putând fi publicate pe tresorlepalais.ro după aprobarea prealabilă a administratorului.

 

6.2. DANGERS își rezervă dreptul de a nu publica pe tresorlepalais.ro comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

 

6.3. DANGERS nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată să plătească vreun fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări.

 

6.4. În cazul trimiterii unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă DANGERS și afiliaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a le distribui oriunde în lume, prin orice mijloc.

 

6.5. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe tresorlepalais.ro, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei persoane.

 

6.6. DANGERS nu își asumă nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii tresorlepalais.ro.