Am definit o experienta gastronomica conceputa pentru a va surprinde si a va incanta simturile.

Permiteți-ne să vă fim ghid!

Va invitam sa va bucurati de cele mai creative, rafinate si elegante feluri de mâncare, pornind de la un mic dejun incitant, experimentand pranzul fascinant si incheind cu o cina de neuitat.

BUNĂ DIMINEAȚA

Pentru cei somnoroși care doresc să se simtă ca acasă, un mic dejun gourmet și servicii rafinate le vor trezi delicat palatul.

EXPERIENȚE GASTRONOMICE

Bucătarul invită oaspeții într-o aventură culinară de excepție, presărată cu aperitive, feluri principale și deserturi care intrigă și încântă deopotrivă toate simțurile.

CÂND STELELE SE APRIND

La cină, vă invităm să fiți actorii unei povești delicioase, plină de emoție, răsturnări de situație și un încântător final neașteptat.

 

O poveste de dragoste, bucătărie și arome în care vă veți simți tratați regal.
Dogma autoimpusă de la care nu ne-am dezis, inteligența culinară și devotamentul necondiționat, crează această experiență gastronomică unică pentru care ne dorim să fim recunoscuți.

 

Să evadați din zumzetul orașului, să descoperiți arome noi și o bucătărie creativă și să asociați cele mai bune experiențe culinare cu un ambient de lux, este unul dintre cele mai bune lucruri care vi se poate întâmpla.

Singura întrebare este ce veți încerca mai întâi?